Siivouspalvelut

siivouspalvelut

Kattavat siivouspalvelut Turun lähialueilla kotitalouksille ja yrityksille

Panda Palveluiden siivouskonsepti on erittäin laaja. Meillä on omaa siivousta sekä alihankkijamme kautta tulevaa siivousta niin kotiin kuin yrityksesi tarpeeseen.

Huomioimme aina asiakkaan toiveet ja vaatimukset palveluitamme toteuttaessa. Siistijämme ovat luotettavia ja täsmällisiä työssään.

Toimialuettamme ovat kaikki Turun kaupungin alueen kohteet sekä lähialueet kuten Kaarina, Lieto, Rusko, Raisio, Naantali, Paimio. Tarvittaessa voimme lähteä kauemmaskin töihin.

Ota yhteyttä, kun tarvitset siivousta kotiin, toimistoon tai muuhun tarpeeseen!

Viikko- ja kuukausisiivoukset tuovat kaipaamasi avun arkeen. Kotisiivous auttaa arjen kiireessä, hankalassa elämäntilanteessa, ennen juhlaa tai sen jälkeen ja vaikka muuton yhteydessä.

Suoritamme kaikki yhdessä sovitut siivoustehtävät, kuten imuroinnin, lattian pesun, wc:n pesun, saunan pesun, pölyjen pyyhinnän tai vaikka varaston siivouksen sinun tarpeidesi mukaisella syklillä, vaikka päivittäisestä kerran vuodessa suoritettavaan suursiivoukseen.

Kotitalousvähennyksen ansiosta saat vähentää maksetun työn osuudesta jopa 60 % suoraan veroistasi. Tuntihintamme esimerkiksi 39,90 €/h maksaa siis sinulle vähennyksen jälkeen vain 15,96 €/h. Lue lisää kotitalousvähennyksestä.

Hinta sisältää ALV:n, työvoiman, välineet ja puhdistusaineet.

Säännölliset tai kertaluontoiset ikkunoiden pesut pitävät näkymät kirkkaana ja auringon valo paistaa kauniisti ikkunan läpi.  Pienet tai suuret lasit, perusikkunat tai haastavat kohteet – mikään ikkunoiden pesu ei ole meille liian suuri tai pieni aina ylempiin ikkunakorkeuksiin asti.

Kokeneiden ammattilaistemme ja monipuolisen kalustomme ansiosta huolehdimme turvallisesti ja ketterästi ikkunanpesut missä tahansa.

Toimitamme yrityssiivouksen ammattitaidolla laadukkaasti yrityksesi tarpeiden mukaan. Tuotamme palvelut toimistoon, ravintolaan, myymälään tai vaikka pieneen tuotantotilaan sovitusti ja kustannustehokkaasti.

Siistijämme suorittavat viikoittain tai päivittäin ylläpitosiivoukset sovitun siivousohjelman mukaan tai erikseen sovittuina aikoina, vaikka yhdessä asiakkaan kanssa.

Jokaisen asiakkaan kanssa tehdään kartoitus siivoustarpeesta sekä toimeksiantosopimus, jossa sovitaan palvelun ehdot. Jos kohteenne vaatii erityisiä pesulapalveluita, saatte senkin alihankkijamme toteuttamana kokonaispalveluna vain yhdellä puhelinsoitolla.

Suoritamme muuttosiivoukset kaikissa asiakaskohteissa. Voit muuttaa uuteen kotiin, kesäksi mökille tai toimistosi uuteen paikkaan ja jokainen nurkka suorastaan kiiltää.

Panda Palvelut hoitaa myös samaan pakettiin koko muuttosi, näin voit olla varma lopputuloksesta ja saat koko palvelun vain yhdellä puhelinsoitolla.

Ota yhteyttä, niin kerromme tarkemmin lisää siivouspalveluistamme.

Tarvitsetko muuttopalvelua? Ota yhteyttä.

Pyydä tarjous

Pyydä tarjous valitsemastasi siivouspalvelusta. Se vie vain hetken.

Lisätiedot

Tutustu myös muihin palveluihimme